24.5.2013

Bangkok

25. 1. - 1. 2.  &  28. 2. - 7. 3.


Olimme siis Bangkokissa kahteen otteeseen tällä reissulla. Ensin viikon verran Kambodzasta tultuamme ja sitten kuukauden päästä uudestaan ennen lentoa Myanmariin (Burmaan). Välillä kierreltiin muutamalla Thaimaan saarella aika suomalaisessa seurassa.

värikästä liikennettä Siam Squarella

Useimmat reissaajat eivät tykkää Bangkokista, vaikka se onkin suosittu reissun aloitus- ja lopetuskaupunkina. Me emme ole suurkaupunki-ihmisiä, joten miksi me sitten viihdytään täällä? Ehkä siksi, että Bangkok on meille tuttu paikka; osaamme liikua täällä ja olemme löytäneet mieluisan majapaikan Siam Squarelta, johon nykyään aina palaamme. Me vietetäänkin aikaa Bangkokissa käymällä elokuvissa ja syömällä hyviä ruokia, kuten jälkkäriä lounaaksi Lauran syntymäpäivän kunniaksi.


Mr. Jones' Orphanage -kahvilan herkkuvalikoimaa
synttärisankarin on helppo hymyillä

mallinukkeja Siam Centerissä, joka on Bangkokin erikoisin ja hienoin ostoskeskus

Mitään Bangkokin turistinähtävyyksistä ei oltu nähty ennen tätä reissua (jos Khaosan Roadia ei lasketa). Tällä kertaa tulikin nähtyä enemmän. Kävimme Jim Thompsonin kotimuseossa, Lumphini Parkissa moikkaamassa varaaneja, Chatuchakin viikonloppumarkkinoilla (jotka ovat ilmeisesti Aasian isoimmat), Siam Ocean Worldissä ja Madame Tussaudsin vahakabinetissa. Yhtenä iltana hienostelimme käyden Siroccon kattoterassilla juomassa kalliit drinkit ja syömässä Baiyoken hotellin buffetissa. Ja tietysti parina päivänä kului aikaa Myanmarin viisumeja hakiessa. Viisumiprosessi oli yllättävän helppo, eikä jonottaessakaan mennyt kuin muutama tunti.


Lumphini Park

väentungosta Chatuchakin markkinoille mennessä

Siam Ocean World
Siam Ocean World

Madame Tussaudsin vahanukkejen yksityiskohtaisuus on hämmästyttävää


Siroccon kattoterassilla

juotiin Dome-mojito ja Hangovertini


Siroccon näköalat

viisumin kanssa on helppo irvistää

2 kommenttia:

  1. Hangovertini! Kumpi joi sen? ;D

    VastaaPoista
  2. niin, se oli siis tuolla kuvatun Hangover 2 -leffan kunniaksi tehty drinkki, ja puoliksi juotiin molemmat :)

    VastaaPoista