4.3.2013

suunnitelmat on tehty muutettaviksi

Näin alkuun haluamme pahoitella blogin hidasta etenemistä. Reissussa nettiyhteydet eivät aina ole kaikkein parhaimmat ja tekemistä on tietysti muutakin kuin koneella istuminen. Haluamme kuitenkin paikat ja tapahtumat itsellekin muistiin, joten päivittelyä jatketaan yhtä hitaasti mutta varmasti kuin ennenkin.

Vietnamin jälkeen olemme kierrelleet kuukauden verran Kambotzaa ja oleilleet myöskin kuukauden muutamalla Thaimaan saarista. Tällä hetkellä olemme toistamiseen Bangkokissa ja ensi perjantaina suuntaamme Myanmariin. Näistä kaikista mahtavista paikoista siis juttua aikanaan, mutta nyt halusimme päivittää matkasuunnitelmaamme.

Kun viime kesänä reissua suunnittelimme, oli ajatuksissa lähinnä vain Trans-Mongolian junamatka ja työ-lomailu Australiassa. Suurena tavoitteena oli päästä mahdollisimman pitkälle lentämättä ja tähän mennessä olemmekin onnistuneet siirtymään kohteesta toiseen junalla, bussilla tai veneellä. Tämmöinen reissaaminen on tietysti aika hidasta ja jossain vaiheessa huomasimmekin jumahtaneemme matkalle. Päätimme jättää Australian tällä kertaa pois suunnitelmista, koska haluamme käydä siellä ja Uudessa Seelannissa joskus myöhemmin paremmalla ajalla. Meidän Australian valloituksesta tulikin siis Kaakkois-Aasian valloitus. Tällä hetkellä suunnitelmissa ovat Myanmarin jälkeen Malesia, Indonesia, Filippiinit ja Japani. Jonkinlainen junamatkakin on toiveissa vielä ennen juhannusta, jolloin olisi tarkoitus palata Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti